• Note curs: Evanghelizare prin mass-media 2

  Dragi studenti,
   
  aici aflati notele de curs de la ultima noastra intalnire pentru a va folosi ca sprijin in realizarea lucrarii ce va conta pentru examenul de validare al cursului;
   
  trebuie sa raspundeti la toate intrebarile puse acolo, iar in total lucrarea nu trebuie sa fie sub 5 pagini dar nici mai mare de 7 pagini.
   
  cat despre scrisoarea pe care Paul ar fi putut-o scrie comunitatii din Atena, nu mi se pare asa de complicat... Paul a scris pentru toate comunitatile pe unde a trecut cel putin cate o scrisoare, doar atenienilor nu le-a scris nimic. Va ramane voua sa inventati ce le-ar fi putut scrie lor atunci, si nu le-a scris. Tinand seama de notele de curs si de explicatiile din sala de curs ar cam trebui sa puteti imagina o scrisoare, fie ea de o jumatate de pagina sau de o pagina, in care Paul isi exprima indignarea fata de refuzul mesajului său, sau bucuria ca totusi unii au acceptat credinta si au primit botezul, sau bucurie amestecata cu tristete, etc.
  pentru a doua proba in vederea examenului de validare a cursului, am cerut sa va ganditi la un subiect ce are legatura cu evanghelizarea si massmedia, sa-mi propuneti mie proiectul vostru (care poate consta in alcatuirea unui blog, sau al unui site, sau citirea unei lucrari de specialitate, sau o emisiune de tv, sau ceva de gen) iar apoi sa va pregatiti ca sa expuneti acea lucrare/proiect inaintea colegilor vostri timp de 15-20 minute.
  ganduri bune si bucurie tuturor... fr. Lucian.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :